CLASSES

Register for 2019 Online Classes 

Class Name: UNDERSTANDING SPONSORSHIP FOUNDATION

New to Sponsorship & Securing Sponsors?

Mondays, 8:00 – 8:20 am Part l

20 minutes, $US 19.99

REGISTER FOR THE FOLLOWING MONDAY

Mondays, 8:40 – 9:00 am Part ll

20 minutes, $US 29.99

REGISTER FOR THE FOLLOWING MONDAY

If you’ve heard something about sponsorship or sponsors but you’re not sure exactly what it means UNDERSTANDING SPONSORSHIP FOUNDATION is for you!  At the end of Intro to Securing Sponsors Part I and ll you will have an universal and a clear understanding of what sponsorship is and who can become your event sponsor.

 

Class Name: COMMUNICATING WITH SPONSORS

Ready to Contact Sponsors?

Wednesdays, 9:00 – 9:30 am

30 minutes, $US 39.99

REGISTER FOR THE FOLLOWING WEDNESDAY

Before you email or speak with sponsors know the common terms used by sponsorship professionals; in addition to, when is the best time to contact sponsors. COMMUNICATING WITH SPONSORS will allow you to communicate efficiently with sponsors and get rid of embarrassing or awkward moments. At the end of this course, in addition to knowing what time of year to send your sponsorship proposal you will know and understand the common terms used by sponsors and what those terms mean.

 

Class Name: SELLING EVENTS TO SPONSORS

Ready to Sell Your Event to Sponsors?

Saturdays, 8:00 – 8:30 am Part l

30 minutes, $US 49.99

REGISTER FOR THE FOLLOWING SATURDAY

Saturdays, 8:45 – 9:15 am Part ll

30 minutes, $US 59.99

REGISTER FOR THE FOLLOWING SATURDAY

Saturdays, 9:00 – 10:30 am Part lll

90 minutes, $US 79.99

REGISTER FOR THE FOLLOWING SATURDAY

When asking for funding, it can hurt the sponsorship deal if you ask for too much or if you don’t ask for enough. SELLING EVENTS TO SPONSORS will assist you in establishing win-win partnerships between you and sponsors, or you can choose Selling to Sponsors l, ll, or lll. If you take all three courses you will be able to write a clear and concise sponsorship proposal.

 

Class Name: HOW TO PLAN A SPONSORED-EVENT

New to Planning A Sponsored-Event?

Wednesdays, 8:00 – 8:30 am

30 minutes, $US 59.99

REGISTER FOR THE FOLLOWING WEDNESDAY

Fridays, 10:00 – 10:30 am

30 minutes, $US 59.99

REGISTER FOR THE FOLLOWING FRIDAY

Event Sponsorship as with any other industry has its own language and technique. Same with the steps for planning an event vs. the steps for planning a sponsored-event. Minimize mistakes often made by new event planners in the HOW TO PLAN A SPONSORED-EVENT class.

 

Class Name: CRAM COURSE/ALL CLASSES

  • UNDERSTANDING SPONSORSHIP FOUNDATION l & ll
  • COMMUNICATING WITH SPONSORS
  • SELLING EVENTS TO SPONSORS l, ll, lll
  • HOW TO PLAN A SPONSORED-EVENT

Saturdays, 12:00 – 4:20 pm Afternoon

4.2 hours, $US 339.93 $310.00

REGISTER FOR THE FOLLOWING SATURDAY

Saturdays, 6:00 – 10:20pm Evening

4.2 hours $339.93

REGISTER FOR THE FOLLOWING SATURDAY

Lessons taught from How To Secure Sponsors Successfully, Third Edition Revised – Funding For Events. Includes Q&A session.

HOW TO REGISTER

  • Select class name
  • Select class number (l, ll, lll)
  • Make payment by clicking on link
  • Receive confirmation
  • Arrive online on Google Hangouts on the day and at time

USA, Eastern Time

Classes are scheduled on United States, North America, Eastern Standard Time. Register early – 1 week ahead for classes in the following week. Questions, contact us.

Register for Class or Classes!